Yksilö- ja pienryhmävalmennus

Valmennuksen sisältö, laajuus ja tavoitteet sovitaan aina valmennettavan kanssa yhdessä. Tavoitteen määräät sinä ja meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan se. Valmennus sopii kaikille ensikertalaisesta aina huippu-urheilijaan.

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat täysin sinulle räätälöidyn ohjelman vastaamaan omia tavoitteitasi. Yksilövalmennus sopii hyvin henkilölle, joille voi olla vaikea sovittaa aikatauluja ryhmän mukaan ja tavoitteet voivat vaatia tarkempaa yksilöintiä, kuten tietty urheilulaji tai jokin tuki- ja liikuntaelin ongelma, joka vaatii erityistä huomiota harjoittelussa. Yksilövalmennuksessa valmentaja pystyy täysin keskittymään sinun tarpeisiisi ja muokkaamaan suunnitelman sopimaan helposti myös aikataulujesi mukaan. Yksilövalmennukseen kuuluu halutessasi aina myös ravintovalmennus sekä mahdollisuus kysyä valmentajalta neuvoa puhelimitse tai viestillä.

Pienryhmävalmennus on loistava valinta esimerkiksi kaveri- tai työporukalle, pariskunnalle tai muuten samat tavoitteet omaavalle ryhmälle. Ryhmään voi kuulua esimerkiksi palloilulajien harrastajia, jotka haluavat parantaa suoritustaan omassa lajissaan tai kestävyyslajien harrastajia, jotka haluavat parantaa voimantuottoa ja taloudellisuutta lajissaan sekä ennaltaehkäistä rasitusvammoja.  Pienryhmävalmennukseen kuuluu lisäksi halutessanne ravintovalmennusta sekä yhteinen viestiryhmä, jossa on mahdollista kysyä neuvoa ja saada tukea valmentajalta.

Valitsit sitten yksilö- tai pienryhmävalmennuksen on sen ydin tarkoituksena parantaa yksilön suorituskykyä omien tavoitteiden mukaan, ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelin vaivoja sekä rasitus- ja urheiluvammoja, sekä tuoda arkeesi lisää energiaa ja hyvinvointia.

Yksilövalmennus ja ryhmävalmennus on aina sovittavissa yhdessä valmennettavien ja valmentajan kanssa. Tarkoituksena on räätälöidä kokonaisuus, joka palvelee asiakasta.