Mitä on suorituskyky?

Mielestämme jokaisen täytyisi pyrkiä ylläpitämään omaa suorituskykyään ja kehittää sitä yksilöllisesti optimaaliselle tasolle. Yhdelle optimaalinen suorituskyky voi merkitä arjen sujuvuutta, toiselle oman rakkaan harrastuksen parissa pysymistä ja siinä kehittymistä tai huippu-urheilijalle lajissaan huipulle pääsyn tukemista. Suorituskyvylle ei näin ollen ole yhtä ainoaa mitattavaa suuretta, vaan meillä kartoitetaan sinun tavoitteesi ja lähdemme yhdessä rakentamaan suunnitelmaa, miten tähän tavoitteeseesi päästään.

Suorituskyky ei myöskään tarkoita ainoastaan tietyn fyysisen kunnon saavuttamista harjoittelemalla, vaan suorituskyky rakennetaan osista, joihin kuuluu lisäksi riittävä lepo, terveellinen ja monipuolinen ravinto sekä tyytyväisyys elämän muilla osa-alueilla, kuten esimerkiksi työssä tai koulussa sekä ihmissuhteissa. Me emme yritä olla joka alan ammattilaisia vaan keräämään yhteistyökumppaneita ympärillemme, jotka tarvittaessa pystyvät auttamaan sinua muissa suorituskykyyn vaikuttavissa asioissa.

Optimaalinen suorituskyky rakennetaan askel askeleelta ja päivä kerrallaan. Elämäntapoja ei voi muuttaa päivässä, viikossa eikä välttämättä vuodessakaan, mutta pitkäjänteisellä työllä voi saavuttaa suuria elämää mullistavia muutoksia. Haluamme rakentaa pitkiä valmennussuhteita, jotka mahdollistavat oikeasti pysyvät muutokset.

Tervetuloa Idealperformanceen ja olet askeleen lähempänä tavoitteitasi.