Miksi valita Idealperformance?

Toimintamme perustuu tutkittuun tietoon, jota sovellamme jokaisen asiakkaan kehittymisen takaamiseksi. Eksklusiiviset tilat Kampissa on suunniteltu yksilö- ja pienryhmävalmentamiseen, jossa ryhmäkoko on rajattu (1–4 hlö) sujuvan valmentamisen takaamiseksi. Treeneissämme korostuu määrätietoinen progressiivinen kehittyminen, laatu, turvallisuus ja tottakai treenaamisen täytyy myös olla hauskaa!

Me emme tähtää ”quick fixeihin” eikä harjoituksen laatua mitata ainoastaan hien määrässä, vaan pyrimme tarjoamaan laadukkaan valmennuskokonaisuuden, joka kattaa kaikki osa-alueet suorituskyvyn kannalta. Valmennusfilosofiaamme kuuluu perusasioiden tekeminen laadukkaasti päivästä toiseen, joka toimii loistavasti myös elämän muilla osa-alueilla. Perusasioiden tueksi valmennuksessamme korostuu lajinomainen harjoittelu riippuen jokaisen valmennettavamme lajista. Painopiste harjoittelussamme on voimantuoton eri muodoissa, kehonhallinnassa sekä liikkuvuudessa. Saat meiltä halutessasi ohjeita myös ravitsemustottumustesi kartoittamisen ja parantamiseen harjoittelun tueksi.

Meille ovat kaikki tervetulleita riippumatta henkilön taustasta ja kokemuksesta. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kehityt, saavutat omat tavoitteesi ja viihdyt valmennuksessamme.