Keitä me olemme?

Valmentajamme ovat aina ammattilaisia. Kaikilla on myös terveydenhuollon ammattilaisen pätevyys, kuten fysioterapeutti, osteopaatti tai hieroja. Kokemusta valmentamisesta meiltä löytyy ensi kertaa voimaharjoittelua kokeilevista aina huippu-urheilijoihin. Laaja ymmärrys anatomiasta ja fysiologiasta takaa laadukkaan ja turvallisen valmentamisen sekä kehittymisen asiakkaillemme.

Olemme molemmat työskennelleet yli 10 vuotta tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien parissa. Palveluihimme ovat luottaneet niin huippu-urheilijat, harrasteliikkujat kuin myös ihmiset, joilla ei ole lainkaan urheilutaustaa. Ajatus toiminnan laajentamisesta lähti halusta tarjota asiakkaillemme kokonaisuus, jossa huomioidaan jokaiselle yksilöllinen tarve oman suorituskykynsä parantamiseksi.  Meille kaikki ovat tervetulleita riippumatta henkilön taustasta tai kokemuksesta ja jokaisen henkilökohtainen tavoite on myös meidän tavoitteemme.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti lisäkoulutuksilla sekä workshopeilla yrityksen sisäisesti sekä seuraamme alan tutkimuksia, jotta asiakkaillemme on aina tarjolla laadukasta ja tuloksekasta valmennusta.

Karri Eliasson

Karri Eliasson

Fysiikkavalmentaja, osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Joonas Lahtinen

Joonas Lahtinen

Fysiikkavalmentaja, osteopaatti, urheiluhieroja

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta v. 2017. Olen lisäksi opiskellut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aloitin myös syksyllä -20 urheilu- ja liikuntafysioterapian maisterinopinnot Jyväskylässä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutus sekä leikkauksien jälkitilojen hoito. Palveluihini kuuluu myös kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus sekä ravitsemusneuvonta. Valmennuksen tavoite on suorituskyvyn parantaminen omassa lajissa sekä arjessa ja rasitusvammojen ehkäisy niin urheilijalla, kuin kuntoliikkujalla. Valmennuksessani teemme valmennettavan kanssa yhdessä tavoitteet ja suunnittelemme kokonaisuuden valmennettavan elämäntyyliin sopivaksi. Valmennus tapahtuu Kampissa Idealperformancen yksityisellä salillamme.

Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden parista löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien edustusjoukkueiden fysiikkavalmennuksessa ja osteopaattina vuosina 2016-2019. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta.